7. květen
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Drobečková navigace
A máme tady jedno malé jubileum. Čtyřiadvacáté číslo časopisu Warehouse #1 je totiž již dvacátým, na jehož obálce můžete vidět některou z osobností naší branže. Tentokrát je to Jake Burger, palírník, jenž sestavil originální recepturu ginu Portobello Road.
Na titulní straně drží svou láhev bourbonu Tom Bulleit, se kterým jsme se sešli v létě v naší pražské kanceláři, a tak vám v úvodu aktuálního čísla časopisu Warehouse #1 přinášíme s tímto vitálním chlapíkem v nejlepších letech původní rozhovor.
Na obálce sedmadvacátého čísla časopisu Warehouse#1 se tentokráte objevuje master blenderka a zároveň promovaná inženýrka chemie Gabriela Ayala.
Třiadvacáté číslo našeho časopisu, na jehož obálce je majitel destilerie Neisson Grégory Vernant, průkopník agricole bio rumů z ostrova Martinik, je konečně na světě. Přinášíme vám v něm reportáž z fascinujícího Islandu, ze země, se kterou se pojí začátky našeho podnikání.
Dvaadvacáté číslo našeho časopisu je tady. A podle čeho jsme tentokrát volili obsah? Jednak podle toho, že jsme vás už skoro o všem, s čím obchodujeme, informovali, a také podle zvýšeného zájmu o whisky.
Nad jednadvacátým číslem našeho časopisu, který jsme začali vydávat začátkem jednadvacátého století, se asi shodneme na tom, že jsme i my, stejně jako lidstvo samo, udělali od jeho počátku nějaký ten krůček dopředu.
Má-li být dvacáté číslo našeho časopisu důvodem k nějakému bilancování nebo snad oslavě, to nevíme. Jedno je ale jisté: Časopis, který jsme z nouze začali vydávat v roce 2012, ještě stále existuje a to je podle nás docela úspěch.
Z obálky devatenáctého čísla našeho časopisu se na vás usmívá majitel indické společnosti Amrut Distilleries, pan Jagdale. Uvnitř tohoto vydání, které je zaměřeno na indické single malt whisky a rum, hraje totiž zmíněná společnost hlavní roli.
Na obálce nového čísla našeho časopisu vidíte Henryho Hellyera kontrolujícího čas na svých hodinkách. Jeho socha zdobící vstupní halu tasmánské destilerie Hellyers Road zároveň jako by říkala, že brzy přijde čas, kdy tasmánské whisky pozná celý svět.
Nový rok nedávno začal a do našeho portfolia přibyl Guinness, světová značka piva s úctyhodnou tradicí. V aktuálním čísle našeho časopisu, které právě držíte v ruce, se mu tedy náležitě věnujeme.
Neuvěřitelné léto vystřídal podzim. Rána jsou sychravá a ani kolem poledne už rozhodně není na koupání. Listí se barví fantastickou škálou barev, než nakonec všechno opadá a odvane ho vítr stejně jako další rok našeho života.
7. květen
13. květen
10. červen